ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΝΗΡ Ο ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΕΝ ΤΑΙΣ ΕΝΤΟΛΑΙΣ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΗΣΕΙ ΣΦΟΔΡΑ
Marquee by Copy Paste

Σελίδες

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

«ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ(ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ)»

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος λουκας ο ιατρος

«ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ(ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ)»

αστικη μη κερδοσκοπικη εταιρια
ΑΡΩΓΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ


1] Τον κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ  ΛΕΙΒΑΔΑ  Ε.Ε./ΣΚΕΡΤΣΟ και τα τέκνα 
                                                               για την χορηγία  ποσού 150 ευρώ  
                                        στην μνμη ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΙΚΕΛΑΤΟΥ
2]Τον κ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟ
                                                 για την χορηγία  ποσού 79,53  ευρώ  

3]Την κα ΚΡΗΤΗ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ
                                                         για την χορηγία  ποσού 100  ευρώ  

4]Το  ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ   
                                                               για την χορηγία  ποσού 50 ευρώ  
5] ΑΝΩΝΥΜΟ                                    για την χορηγία  ποσού 50 ευρώ  
                                       
                                   στην μνμη ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕΣΣΑΡΗ

Επιπλέον η εταιρία ενημερώνει  ότι :

Από 15/1/2015, δημιούργησε και λειτουργεί υπηρεσία παροχής νοσοκομειακής κλίνης για χρονικό διάστημα έως 3 μήνες, για την κατ οίκον αποθεραπεία ασθενών  με κινητικά προβλήματα.
Ήδη έχει στην διάθεσή της 8 κλίνες (4 μοντέλα eleganza1 και 2 μοντέλα μονάδας αυξημένης φροντίδας της εταιρίας wissner-bosserhoff αξίας 2.150 ευρώ έκαστο[σύνολο αξίας αγοράς 12.900 ευρώ]+1 ηλεκτρικό οικιακού τύπου [δωρεά]+1 χειροκίνητο[δωρεά], εκ των οποίων οι 7 ευρίσκονται στην Κεφαλονιά και έχουν εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα 15 ασθενείς σε Αργοστόλι (4), Πόρος (2), Βαλεριάνο (2), Λακύθρα (1), Διλινάτα(1), Νύφι(1), Πετρικάτα (1),Κομποθεκράτα (1), Μεσοβούνια (1) και η μία στην Ιθάκη που εξυπηρετεί ασθενή στην Ανωγή.
Ένεκα τούτων διαπιστώθηκε ότι, υπάρχουν πολλοί ασθενείς μονίμως κλινήρεις, οι οποίοι δεν διαθέτουν τεχνική υποστήριξη από ηλεκτρική κλίνη έστω και οικιακού τύπου, αδυνατούν με όποιο τρόπο να την προμηθευτούν και γι αυτό  ταλαιπωρούνται πολύ, δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από τους οικείους και  αναγκάζονται να μεταφέρονται σε ιδρύματα, ενώ η εταιρία δεν έχει την δυνατότητα να χορηγεί κλίνες σε μόνιμες καταστάσεις για χρονικό διάστημα άνω των  τριών μηνών,αλλά μόνο για την αποθεραπεία των πρώτων μηνών μετά την έξοδο από το νοσοκομείο.
Επειδή η διευκόλυνση με την ηλεκτρική κλίνη είναι πολύ μεγάλη και πολλοί ασθενείς αν την προμηθευτούν και θα παραμείνουν στα σπίτια τους και θα εξυπηρετηθούν πολύ, η εταιρία  ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ κάθε έναν που διαθέτει ηλεκτρική κλίνη οικιακού τύπου χωρίς να την χρησιμοποιεί να μας την δανείσει, προκειμένου να την χορηγήσουμε υπ ευθύνη μας σε όποιον την χρειάζεται άμεσα και αναλαμβάνουμε εμείς την υποχρέωση εγγράφως και για την καλή της συντήρηση, αλλά και να εξυπηρετήσουμε τον χορηγό οποτεδήποτε την χρειασθεί.

Τηλέφωνα  Επικοινωνίας : 69 44 240 854 και 6944 230 230 και  69 366 18 208
e-mail: mouikon@otenet.gr και lawanef@otenet.gr   

ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ

1]Τον κ. ΣΠΥΡΟ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗ κάτοικο Αργοστολίου και τον κ. ΠΑΝΑΓΗ ΝΙΦΟΡΑΤΟ κάτοικο Λακύθρας, για την επαναλαμβανόμενη βοήθεια στην οργάνωση της ομάδας των 4 ατόμων που απαιτούνται κάθε φορά, για την μεταφορά των κλινών από σπίτι σε σπίτι,αλλά και όλους όσους μέχρι σήμερα και στο Αργοστόλι και στα χωριά αφιλοκερδώς και με συμπάθεια σπεύδουν να εξυπηρετήσουν και να συνδράμουν αυτήν την νέα κοινωνική υπηρεσία της εταιρίας, η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί, όταν οι κλίνες αριθμήσουν 20 τεμάχια αξίας 43.000 ευρώ, οπότε και θα υπάρχει ορθολογική αντιμετώπιση αναγκών και στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.
2] Τον κ.ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΟΥΙΚΗ για την διαρκή αφιλοκερδή φιλοξενία των εργασιών της εταιρίας στο HOTEL MOUIKIS”.
3] Toν κ.ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΚΚΟΣΗ και τους συνεργάτες του Φοροτεχνικού-Λογιστικού του γραφείου στο Αργοστόλι, για την αφιλοκερδή παροχή υπηρεσίας στην λογιστική ενημέρωση της εταιρίας.
4]Τα τοπικά site και τοπικό τύπο για την άμεση δημοσίευση των ενημερωτικών δελτίων και την ηθική συμπαράσταση,

 ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ δε

Ότι για την εταιρία,
1)τοπικός εργολάβος, εκπονεί οικονομοτεχνική μελέτη, προκειμένου να προβεί η εταιρία σε εργασίες ανακαίνισης  χώρων χρήσης ασθενών και συνοδών, που έχουν πληγεί από σεισμούς και μη συντήρηση, έργο το οποίο θα ανακοινώσουμε  λεπτομερώς μετά την λήψη σχετικών εγκρίσεων,
2)τοπικός πολιτικός μηχανικός, ολοκληρώνει την διαδικασία έκδοσης αδείας προκειμένου να επιδιορθώσει,να ανακαινίσει και να θέσει σε χρήση την δωρηθείσα κατοικία της στα Κουρκουμελάτα την οποία θα εκμεταλλευθεί εις όφελος του σκοπού της-αρωγής ασθενών, ενώ η προμήθεια υλικών για τις άνω εργασίες θα γίνει αποκλειστικά από την τοπική αγορά,
3)συνεχίζει την προμήθεια κομοδίνων-ψυγείων για την χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Αργοστολίου,
4)προβαίνει στην συντήρηση των κλινών της παθολογικής και χειρουργικής κλινικής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...